Cauta in stiri

RSS Feed

competitii

Aprilia Supermoto Cup 2009

12.12.2008
Foto ©: Aprilia News

Fabrica din Noale va organiza si anul viitor cea de-a patra editie a Aprilia Supermoto Cup dedicata modelelor SXV cu doi cilindri in V. Aprilia Supermoto Cup s-a dovedit a fi un real succes avand in vedere numarul mare de participanti din ultimii ani.

Editiile precedente s-au desfasurat in mai multe tari precum Italia, Marea Britanie, Spania, Olanda si Germania.

Competitia organizata de compania italiana cu modelele Aprilia SXV 4.5 si SXV 5.5 contine doua clase, si anume Series pentru motoarele standard, si Open pentru cele modificate. Campionul fiecareia dintre aceste doua clase va castiga o motocicleta Aprilia SXV.

Cea mai importanta veste despre editia 2009 a cupei Aprilia este adaugarea clasei 125, ce va reuni la start modelele in doi timpi Aprilia SX 125. Noua categorie a fost creata pentru a permite cat mai multor tineri sa sa bucure de sportul Supermoto.

Aprilia Supermoto Cup 2009 va avea in total cinci curse, toate desfasurate pe circuite de strada, calendarul oficial urmand sa fie prezentat in curand.

Via I Supermoto Central

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.