Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Australienii au dominat calificarile Superbike de la Nurburgring

14.06.2008
Foto ©: WSBK

Australienii au triumfat in prima zi a calificarilor de la Nurburgring pentru etapa germana a Campionatului Mondial de Superbike HANNspree. Troy Corser (Yamaha Motor Italia WSB) s-a impus in fata lui Troy Bayliss (Ducati Xerox) la o diferenta de patru zecimi de secunda.

Sesiunea de ieri a durat o ora si s-a desfasurat pe un circuit uscat, pilotii grabindu-se sa stabileasca timpi cat mai buni, conditiile meteorologice nefavorabile din ultimele zile si vremea instabila amenintand cursa de astazi.

Corser, care a fost cel mai rapid si in sesiunea de antrenamente, a obtinut un timp de 1 minut 57.257 secunde devansandu-i pe primii trei clasati in campionat, Bayliss, Carlos Checa (Hannspree Ten Kate Honda) si Max Neukirchner (Alstare Suzuki). A doua linie la start este compusa de Yukio Kagayama (Suzuki Alstare), Regis Laconi (Kawasaki PSG-1 Corse), si surprinzator Noriyuki Haga (Yamaha Motor Italia WSB), care a avut o operatie de clavicula acum zece zile in urma etapei de la Miller. Michel Fabrizio (Ducati Xerox) a avut o evolutie buna clasandu-se al optulea in fata celor doi piloti ai echipei Sterilgarda Go Eleven Ducati, Ruben Xaus si Max Biaggi.

SBK - Nürburgring - QP1
01. Corser Troy - Yamaha Motor Italia WSB - 1′57.257
02. Bayliss Troy - Ducati Xerox Team - 1′57.694
03. Checa Carlos - Hannspree Ten Kate Honda - 1′57.878
04. Neukirchner Max - Team Alstare Suzuki - 1′57.929
05. Kagayama Yukio - Team Suzuki Alstare - 1′57.956
06. Laconi Régis - Kawasaki PSG-1 Corse - 1′57.989
07. Haga Noriyuki - Yamaha Motor Italia WSB - 1′58.020
08. Fabrizio Michel - Ducati Xerox Team - 1′58.044
09. Xaus Ruben - Sterilgarda Go Eleven - 1′58.258
10. Biaggi Max - Sterilgarda Go Eleven - 1′58.311

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.