Cauta in stiri

RSS Feed

romanian superbike

B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-a

12.04.2008
Foto ©: RoSBK

Pilotii din B&S Motors Romanian Superbike au luat startul pe circuitul de la Hungaroring (Budapesta), in etapa a doua a sezonului 2008. Ionut Mistode (clasa Superbike) si Ionel Pascota (clasa Supersport) s-au impus fara probleme.

Circuitul de la Hungaroring a gazduit in perioada 4 – 6 aprilie etapa a doua din cadrul competitiei  B&S Motors Romanian Superbike, prima competitie romaneasca de motociclism organizata exclusiv pe circuit.

Ionel Pascota, castigatorul primei etape de la Serres, a concurat practic acasa, campionul european din 2007  fiind originar din Arad. La fel ca in Grecia, Pascota a dominat atat calificarile cat si cursa clasei Supersport, ajungand lider cu un total de 77 de puncte.

Plecat de pe prima pozitie a grilei de start, Ionut Mistode (Kawasaki), pilotul echipei Firemotorsport, s-a impus fara probleme terminand pe primul loc cu 77 de puncte in clasamentul clasei Superbike. Succesul este cu atat mai important cu cat printre invinsi s-au numarat Octavian Vrajitoru (Suzuki), campion national in 2007, si  Bogdan Angelescu (Yamaha), vicecampion national in 2007.

Invitatul special al acestui eveniment a fost pilotul maghiar Gabor Talmaci, campionul mondial al clasei 125 cmc, care a mers in antrenamentele libere cu o motocicleta Honda, specificatie 2008. Timpul sau a fost cu doua secunde mai bun decat cel stabilit de Ionut Mistode.

Rezultate etapa a 2-a, Hungaroring: clasa Supersport
1. Ionel Pascota – Honda - Timisoara
2. Catalin Cazacu – Honda - Timisoara
3. Gabor Kormany – Honda - Ungaria

Rezultate etapa a 2-a, Hungaroring: clasa Superbike

1. Ionut Mistode – Kawasaki - Bucuresti
2. Liviu Dumitrescu - Kawasaki - Bucuresti
3. Bogdan Angelescu - Yamaha - Turda

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.