Cauta in stiri

RSS Feed

teste

Bayliss si Fabrizio au incheiat testele pentru Ducati

20.06.2008
Foto ©: WSBK

Troy Bayliss si Michel Fabrizio (Ducati Xerox) au incheiat ieri seara cele trei zile de teste pe circuitul de la Mugello, cu Ducati 1098 F08 dar si pe noua motocicleta F09 aflata in plina dezvoltare pentru sezonul urmator. In ultimele doua zile, Bayliss a adunat 640 km parcurgand 124 de tururi pe motocicleta sa F08, echipa reusind sa identifice doua noi tipuri de setari care vor fi aplicate in urmatoarea cursa a Campionatului Mondial de Superbike de saptamana viitoare la Misano. Fabrizio a pilotat revolutionarul model F09, obisnuindu-se cu noile componente si testand solutii de imbunatatire pentru sezonul urmator.

Troy Bayliss: "Testele din aceasta saptamana au fost extrem de utile inaintea cursei de la Misano. Am lucrat la setarile motocicletei pentru a rezolva problemele avute la Nuerburgring. Temperaturile ridicate ale pistei ne-au impiedicat sa fim foarte rapizi dar am parcurs 450 de tururi alaltaieri si aproape 200 ieri. Desi sunt obosit, s-a meritat sa venim aici".

Michel Fabrizio: "Am pilotat modelul F09 parcurgand 1154 de kilometri, adica 220 de tururi in trei zile! Am lucrat din greu si pot spune ca stim cum sa continuam dezvoltarea noii motociclete".

Cel mai bun timp pe tur obtinut de Troy Bayliss cu Ducati 1098 F08 si cauciucuri de curse a fost 1m52.8s, in timp ce Michel Fabrizio pe 1098 F09 si cauciucuri de calificari a reusit sa fie mai rapid realizand 1m52.1s.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.