Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Ben Spies ramane cu Yamaha in 2010 si confirma trecerea la MotoGP din 2011

05.09.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Yamaha a anuntat oficial printr-un comunicat de presa ca a ajuns la o intelegere cu talentatul pilot american Ben Spies, acesta urmand sa-si continue cariera de succes alaturi de producatorul japonez in urmatorii doi ani de zile.

Traseul stabilit cu acordul ambelor parti este urmatorul: Ben Spies va mai evolua inca un sezon in Campionatul Mondial de Superbike dupa care va trece in 2011 la MotoGP, acolo unde va pilota pentru o echipa satelit Yamaha.

"Sunt foarte fericit sa zic ca voi ramane parte din familia Yamaha si ca voi continua in WSB in 2010. Aceasta este o perioada palpitanta a carierei mele de pilot si sper sa realizez mult mai multe." a declarat Spies.

"Yamaha a fost minunata prin primirea calda acordata la debutul meu pe scena competitiilor mondiale si vreau sa le multumesc pentru tot ce au facut, si pentru ca au incredere in mine sa avansez profesional la MotoGP in 2011."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.