Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Ben Spies va ramane la Yamaha

09.07.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Performantele extraordinare ale lui Ben Spies din sezonul 2009 World Superbike vor deschide multe usi pentru super rapidul texan. Constructorul japonez Yamaha va face cu siguranta tot posibilul pentru a-l pastra cat mai mult timp.

Conform unor zvonuri, Spies a semnat deja un contract de 2 ani cu Yamaha, urmand sa petreaca si sezonul 2010 in World Superbike, pentru ca din 2011 sa treaca la MotoGP. Mai mult decat atat, unele surse indica faptul ca in contract ar fi o clauza care ar face posibila trecerea la MotoGP din 2010, in eventualitatea castigarii titlului WSB in acest sezon.

Din cauza regulii ce nu permite intrarea debutantilor direct in echipele de uzina, Spies ar urma sa ajunga in cadrul echipei Yamaha Tech3, in locul lui James Toseland sau al lui Colin Edwards, insa motocicleta acestuia va fi identica cu cea pilotata de Valentino Rossi.

In prezent, cu 5 runde ramase pana la finalul campionatului, Ben Spies se afla pe pozitia a doua cu 294 de puncte, la doar 14 puncte de principalul sau rival, japonezul Noriyuki Haga.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.