Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Biaggi: "Spies va lua titlul anul acesta"

29.08.2009
Foto ©: Aprilia Racing

Max Biaggi, pilotul echipei de fabrica Aprilia Racing in Campionatul Mondial de Superbike, il vede deja triumfator pe Ben Spies la sfarsitul acestui sezon competitional.

"Nu am nici un dubiu in legatura cu pronosticul pentru acest an din World Superbike. Spies este atat de rapid si puternic incat cred ca va lua titlul anul acesta." a marturisit veteranul pilot italian de la locuinta sa din Monaco.

"Sunt insa multe zvonuri in jurul lui ca ar putea pleca in MotoGP. Ce l-as sfatui este sa analizeze foarte atent ofertele tehnice inainte sa ia o decizie de a parasi WSB. Daca va trece la MotoGP atunci ar trebui sa faca asta in cele mai bune conditii posibile."

Biaggi a vorbit si despre actualul sau sezon competitional marcat inca de problemele setarilor noului model Aprilia RSV4 : "Mental ma simt foarte bine. Urmeaza sa luam startul pe patru circuite care nu-mi displac, am testat pe doua dintre ele insa am avut cateva dificultati acolo in timpul testelor."

"La Portimao am facut primul test dar ne-am dat seama acolo ca mai avem mult de munca. La Misano am efectuat cateva schimbari insa inca trebuia sa gasim ritmul iar acum motocicleta nu este cea pe care am avut-o in Portugalia si a fost imbunatatita incontinuu de la Misano incoace."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.