Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Biaggi a efectuat primul test pe RSV4

17.10.2008
Foto ©: Aprilia

Max Biaggi a incheiat ieri prima sesiune de teste, cu noua sa echipa Aprilia si proaspatul model RSV4, ce s-a desfasurat pe circuitul de la Valencia timp de doua zile.

Fabrica din Noale nu a dat publicitatii informatii amanuntite in legatura cu rezultatele testelor, onorandu-si intelegerea avuta cu Marco Borciani, Biaggi fiind inca pilotul Sterilgarda Go Eleven Team pana la sfarsitul Campionatului Mondial de Superbike, adica pe 2 noiembrie la Marele Premiu al Portugaliei.

Obiectivul primului test a fost de a obtine parerea lui Biaggi despre motocicleta in general: motor, ciclistica si alte detalii notabile. Echipa de teste, sub atenta supraveghere a directorului tehnic Luigi Dall’Igna, a inceput sa adapteze motocicleta conform nevoilor lui Max, munca concentrandu-se in special asupra motorului cu patru cilindri in V la 65 de grade.

Urmatoarele etape de teste se vor concentra in jurul ciclisticii. Sesiunea de la Valencia nu a ajutat mult in acest sens, deoarece Aprilia nu beneficiaza inca de anvelopele de ultima generatie Pirelli, ele fiind distribuite exclusiv in Campionatul Mondial de Superbike. Setarile amanuntite la capitolul suspensie si ciclistica sunt programate pentru 4-5 noiembrie, putin dupa incheierea actualului sezon competitional.

Pe circuitul din Portugalia, Max Biaggi va beneficia si de serviciile renumitului tehnicial Giovanni Sandi, care a fost alaturi de pilotul italian la cucerirea celor trei titluri mondiale consecutive intre 1994-1996 la clasa 250cc.

Via | Motoblog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.