Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Biaggi si Aprilia impreuna: este oficial!

19.09.2008
Foto ©: Sterilgarda Go Eleven

Campagnano (Roma), 19 Septembrie 2008 - Max Biaggi si Aprilia impreuna din nou dupa 12 ani si 3 titluri consecutive la clasa 250GP! Aprilia l-a dorit pe italian pentru debutul in World Superbike si acum il are. Compania se va relansa astfel in 2009 in provocarea Campionatului Mondial de Superbike

Desi Biaggi si-a dorit initial sa ajunga la echipa de uzina Ducati, acesta a semnat in cele din urma cu marca din Noale un contract pentru 2 sezoane si suma de un milion de euro. Dezamagit de refuzul celor de la Ducati, Biaggi era hotarat sa puna stop carierei daca nu avea sa semneze nici cu cei de la Aprilia.

Constructorul italian da acum o sansa de revansa pilotului de 37 de ani, oferindu-I oportunitatea sa piloteze noul superbike RSV 4 care, desi a fost foarte competitiv in ultimele teste desfasurate la Valencia, este inca in primele etape ale dezvoltarii.

"Biaggi a fost alegerea noastra numarul 1. Sunt incantat sa il avem inapoi cu noi in echipa" a declarat Leo Francesco Mercanti, Director la Dezvoltarea Produselor si Activitatilor Sportive din cadrul Grupului Piaggio. "Max este un pilot ce a scris file importante in istoria Aprilia: a fost implicat in primele succese majore ale companiei si in sezoanele de dominatie Aprilia, toate acestea permitand tinerei companii sa se alature marilor constructori din cursele cu motor. Astazi, cu Biaggi si Aprilia RSV 4, incepem o noua provocare. Suntem convinsi ca alaturi de el vom putea exploata toata pasiunea si experienta noastra dar si dorinta de a castiga" a mai adaugat Mercanti.

Max Biaggi va da o declaratie oficiala impreuna cu mai multe detalii dupa etapa de Superbike de duminica aceasta de la Vallelunga.

Via | Gazzetta

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.