Cauta in stiri

RSS Feed

BMW confirma ca fibra de carbon va fi introdusa in viitor pe motociclete.

Ciprian | 10.02.2016
Foto ©:

BMW lucreaza din august la implementarea unei tehnologii cu fibra de carbon, acestia inregistrand deja brevete pentru diverse sasiuri cu o constructie usoara pentru diferite motociclete.

In prezent, Karl Viktor Schaller, care se ocupa cu dezvoltarea in cadrul firmei BMW a confirmat ca lucreaza la acest proiect.

BMW a investit multe milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiei pentru masini, chit ca vorbim de strada sau de curse. Au cumparat chiar si o companie care lucreaza cu fibra de carbon tocmai pentru a controla si garanta ca materialul super usor este benefic, acesta fiind regasit deja pe modele auto - i3 sau i8.

Schaller a spus: "Sunt o multime de motociclete care se pot bucura de tehnologia cu fibra de carbon. Am testat pe masini iar rezultatul a fost unul foarte bun. Credem ca poate fi asa si in cazul motocicletelor."

Image and video hosting by TinyPic
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.