Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

BMW isi cauta piloti pentru S 1000 RR - Corser pe lista, Neukirchner refuza

01.05.2008
Foto ©: BMW

Luand exemplul dat de Aprilia, BMW incepe sa isi faca lista de achizitii pentru sezonul 2009. Superbike-ul sau S 1000 RR isi va face aparitia anul viitor in Campionatul Mondial de Superbike pe care firma din Munchen promite sa il castige in 2011.

Partea tehnica este deja pusa la punct, insa capitolul piloti ramane inca deschis. BMW cauta un cuplu format dintr-un pilot experimentat si o tanara speranta care va culege, poate, roadele muncii.

In ceea ce priveste tanara speranta, germanii au batut la usa lui Max Neukirchner care continua sa atraga atentia in mediul moto prin performantele sale. Dar Max a refuzat deja oferta, declarand dorinta sa de a ramane la Suzuki Alstare anul urmator.

Pe de alta parte, se discuta ca BMW va merge sa caute aceasta tanara speranta printre pilotii participanti la cursele de anduranta. Actualul pilot al boxerului de performanta BMW HP2 Sport, Richard Cooper, va fi cu aceasta ocazie intrebat daca este interesat de o colaborare, precum si spectaculosul Julian Mazuecos, pilot pentru Kawasaki, ce a facut senzatie la Le Mans in acest an.

In ceea ce priveste pilotul senior, se vorbeste despre Troy Corser. Un contract de doi ani i-ar fi oferit optiunea participarii la un al treilea sezon. Se pare ca australianul, in prezent la Yamaha, nu ar fi spus nu, dimpotriva, se spune ca acesta s-a aratat foarte interesat. De urmarit!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.