Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

BMW multumit de progresul inregistrat

18.03.2009
Foto ©: BMW Motorrad Motorsport

Campionatul Mondial de Superbike 2009 a debutat cu un numar record de producatori inscrisi, echipele si pilotii avand o sarcina grea anul acesta pe masura ce nivelul competitional este din ce in ce mai ridicat.

Primele doua etape s-au dovedit a fi extrem de pozitive pentru BMW Motorrad Motorsport, mai ales daca luam in considerare faptul ca se lupta direct cu echipe deosebit de experimentate.

In ciuda faptului ca mai au multe lucruri de pus la punct, atat Ruben Xaus cat si Troy Corser au avut pana acum o evolutie satisfacatoare, incheind in puncte etapa din Qatar si clasandu-se in primii zece piloti in cea de-a doua cursa desfasurata pe Circuitul International Losail.

Corser, care a pilotat in trecut pentru echipele Ducati, Aprilia, Petronas, Suzuki, si Yamaha, a declarat despre noul S 1000 RR ca "in aceest moment, suntem aproximativ cu jumatate de secunda in urma la motocicleta si setarile cadrului si daca am putea reduce handicapul am putea fi cu siguranta competitivi. Desigur nu te ajuta cu nimic sa pleci de pe linia a patra si, la Qatar, asta inseamna probabil sa pierzi in jur de sapte secunde in primul tur si apoi trebuie sa petreci restul cursei recuperand. A obtine doua clasari in top 10 a fost cu siguranta mai mult decat m-am asteptat inainte de inceperea sezonului si asta demonstraza ca motocicleta are un real potential."

Coechipierul sau, Ruben Xaus, a declarat urmatoarele despre clasarile sale pe locurile 13, respectiv 10, din Qatar: "Sunt foarte multumit de aceste curse si desi mai este multa munca de facut, cred ca eu si Troy am facut o treaba buna. Sunt foarte multumit de a doua cursa, deoarece am incheiat cu noua secunde in spatele liderului fata de prima cursa."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.