Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

BMW prezinta oficial noul S 1000 RR SBK

18.02.2009
Foto ©: BMW Motorrad

BMW Motorrad a dat publicitatii primele imagini oficiale ale noului model S 1000 RR, in care se poate observa schema de culoare ce va reprezenta producatorul german in Campionatul Mondial de Superbike din acest an.

Dupa decenii de absenta BMW este din nou prezent intr-o competitie moto de nivel mondial si a ales pentru revenire Campionatul Mondial FIM de Superbike, unde va infrunta Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda, Ducati si Aprilia, ultimul producator italian intorcandu-se pe grila de start dupa o pauza de sapte sezoane.

"Aceasta mare aventura a inceput nu cu mult timp in urma dar acum suntem pe cale sa participam in prima noastra cursa din Campionatul Mondial de Superbike si este un moment minunat pentru noi toti." a declarat Berthold Hauser, directorul BMW Motorrad Motorsport. "Cred cu fermitate ca avem doi piloti exceptionali - Troy Corser si Ruben Xaus - si o echipa entuziasta foarte devotata."

"Desi Ruben nu este la fel de experimentat ca Troy, are atat de mult entuziasm pentru acest proiect si simt ca el si Troy sunt o combinatie perfecta. Sunt foarte multumit de progresul pe care l-am facut in ultimele luni si acum, la fel ca intreaga echipa, abia astept aceasta mare provocare."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.