Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

BMW S 1000 RR - Rezultate pozitive in testul de la Lausitzring

16.07.2008
Foto ©: BMW

Ultima sesiune de teste pentru noul superbike BMW S 1000 RR a avut loc la Lausitzring in Germania, cei trei piloti de test dar si inginerii BMW fiind multumiti de rezultatele pozitive.

Desi noul superbike a fost testat pe diverse circuite din Spania, circuitul german a fost in calendarul WSBK pana sezonul trecut astfel incat, in cele 2 zile de teste, pilotii au avut sansa sa-si compare timpii de tur cu timpi din cursa de anul trecut.

La sfarsitul testelor, echipa si cei trei piloti au fost multumiti de progresul inregistrat de motocicleta fiind nerabdatori sa analizeze toate informatiile culese inainte de a trece mai departe la urmatoarea etapa de dezvoltare. Pilotii, Steve Martin, Kevin Curtain si Jeremy McWilliams, au declarat ca principalele componente ale lui S 1000 RR sunt foarte bune, motorul are o putere buna, cadrul si suspensia lucreaza bine iar motocicleta are deja bazele unui superbike de competitie.

Managerul General al BMW, Berti Hauser a declarat: "Sunt foarte multumit de modul profesional in care au lucrat cei trei piloti dar si de cantitatea de informatii livrate. Suntem constienti de nivelul de munca ce trebuie depus inainte de startul sezonului de anul viitor dar suntem gata si abia asteptam sa ne confruntam cu aceasta imensa provocare. Pana in prezent, am lucrat foarte putin la partea electronica pentru ca am preferat sa vedem principalele componente ca merg bine si cred ca am obtinut asta deja. Daca proiectul nostru continua in acest ritm bun, cred ca vom putea surprinde ceva lume anul viitor."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.