Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Brendan Roberts vrea in Superbike

08.08.2008
Foto ©: WSS

Australianul Brendan Roberts, pilotul echipei Ducati Xerox Junior Team si liderul actual din Campionatul Superstock 1000 cu 109 puncte adunate, este interesat de o posibila trecere in Campionatul Mondial de Superbike din 2009.

"Echipa de juniori este conceputa pentru a forma tinerii piloti, deci orice se poate intampla. Am testat motocicleta de Superbike saptamana aceasta si lucrurile decurg bine. Nu cred ca voi trece direct in echipa mare deoarece va fi mult prea multa presiune, dar mai sunt echipe unde pot sa merg." a declarat Brendan.

"As vrea sa invat cum merg lucrurile intr-o alta echipa Ducati si poate sa avansez daca totul va merge bine. Sunt destui oameni in fata mea pentru aceasta slujba dar cu putin noroc voi ajunge undeva".

Cu Ruben Xaus si posibila plecare a lui Max Biaggi de la Sterilgarda Go Eleven Team, Brendan Roberts asteapta o oportunitate pentru a face marele pas in Campionatul Mondial de Superbike incepand de anul viitor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.