Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Broc Parkes va lua startul la Monza

07.05.2009
Foto ©:

Broc Parkes, pilotul echipei Kawasaki din Campionatul Mondial de Superbike, se va afla la startul urmatoarei etape ce se va desfasura weekendul viitor in Italia la Monza.

Acesta a ratat runda de la Assen dupa o accidentare la umar suferita in timpul unor teste din Marea Britanie. Stuart Easton, pilotul de teste al echipei, l-a inlocuit pe Parkes la Assen insa a reusit decat un loc 18 in prima cursa si nu a terminat in cea de-a doua.

"Am avut operatia pentru a elimina distanta dintre clavicula si umar acum o saptamana si recuperarea merge bine. Inca sunt destul de slabit dar am fost norocos sa nu-mi rup ceva si sa am timpul asta dintre curse pentru a-mi reveni." a declarat Broc Parkes.

"Tocmai am inceput antrenamentele din nou si desi nu sunt in acest moment 100% in forma, mai am inca o saptamana sa ma refac si am progresat mult deci sunt increzator ca voi fi pe grila de start la Monza unde voi da tot ce pot."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.