Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate

Buell 1125R ocupa locul 3 in debutul Superbike din Canada

26.05.2008
Foto ©: Canadian Superbike

Steve Crevier a concurat pe un Buell 1125R in Campionatul Canadian de Superbike impotriva unei intregi formatii de motociclete japoneze cu motorizari 4 in linie si s-a clasat al treilea in cursa de debut din 2008. Steve a reusit sa invinga concurenti pe GSX-R1000, ZX10R si Yamaha R1, in ciuda dezavantajului de greutate si cai putere.

Dupa aceasta cursa, Steve Crevier de sase ori campion canadian de Superbike a declarat : “Este uimitor, abia am primit motocicletele vinerea trecuta iar echipa a muncit toata saptamana neincetat. A trebuit sa folosim un cauciuc spate DOT din cauza ca janta noastra era prea ingusta pentru cel slick. A fost un pic cam moale pe spate dar a functionat OK.”

Cu o motocicleta de o saptamana si un cauciuc spate DOT, Steve Crevier s-a clasat al treilea. Primul loc a fost ocupat de Kawasaki cu 173 cp si 171.8 kg, al doilea de Yamaha cu 176 cp si 181.8 kg iar al treilea Buell cu 134 cp si 185.9 kg.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.