Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Cairoli a luat conducerea la general

Costi Radoi | 06.06.2012
Foto ©: WorldMX

Pe data de 3 iunie s-a desfasurat la Saint-Jean D’Angely, Marele Premiu al Frantei, a sasea etapa a Campionatului Mondial de Motocross.

Franta este o tara recunoscuta pentru afinitatea catre zona off-road, de acolo si aparitia multor circuite, de diverse compozitii si cu diferite desene. Circuitul pe care s-a disputat etapa este unul cu suprafata dura, ce masoara 1500 m.

Vremea a fost favorabila, un pic innorat, cu cateva averse slabe si cu o temperatura de 26 de grade, deci numai buna pentru cursa.

Mansa a doua a clasei MX2 nu a facut decat sa modifice locurile celor 3, in ordinea Searle, Herlings, Van Horebeek.

La clasa MX1, grupa premiantilor, italianul Cairoli, de la KTM, s-a impus in ambele manse. Francezii Paulin si Pourcel, de la Kawasaki au ocupat locurile 2 si 3 in prima mansa, urmand a face o rocada de locuri in mansa a doua.

La general, la MX2, clasamentul este condus de Herlings, urmat de Searle si de Van Horebeek. La MX1, Cairoli a preluat conducerea si este urmat de Pourcel si de belgianul Desalle de la Suzuki.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.