Cauta in stiri

RSS Feed

World Supersport

Cal Crutchlow domina campionatul WSS

11.09.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Cal Crutchlow, pilotul echipei Yamaha Supersport, a fost de neoprit in cursa de duminica de la Nurburgring din cadrul campionatului World Supersport, adjudecandu-si cea de-a cincea victorie a sezonului.

Aflandu-se la al optulea sau pole position in acest an competitional, Cal Crutchlow a preluat conducerea cursei inca de la inceput, stabilind recorduri de tur la intervale regulate, lasandu-si adversari cu mult in urma. Forma pilotului britanic a fost desavarsita, la mijlocul cursei avand deja un avans de zece secunde fata de urmaritori. Avansul a continuat sa creasca continuu pana la finalul etapei.

Cal Crutchlow va ajunge la Imola cu un avantaj de 22 de puncte in fata lui Eugene Laverty, cu numai trei curse ramase pana la finalul campionatului.

"A fost minunat aici la Nurburgring, este circuitul de casa al echipei si a fost un prilej minunat sa dovedesc faptul ca sunt in forma dupa cursa de la Brno." a declarat Cal Crutchlow. "Ne-am comportat destul de bine acolo si ma bucur ca am putut veni aici sa ne confirmam forma buna in care suntem. A fost un weekend grozav, echipa a fost extraordinara si mi-a oferit motocicleta cu care sa castig si as dori sa dedic aceasta victorie matusii mele Rose."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.