Cauta in stiri

RSS Feed

competitii europene

Campionatul European UEM Road Racing - Albacete 2008

09.10.2008
Foto ©: Firemotorsport

Circuitul Albacete din Spania, gazduieste in acest weekend Campionatul European UEM Road Racing. In 2008, formatul competitiei s-a transformat intr-un eveniment de o singura zi, lasand pilotilor doar o sansa sa castige titlul.

Astfel duminica 12 octombrie, vor fi decisi campionii la clasele 125cc, SuperSport 600cc si StockSport 1000cc. Pilotii eligibili sa intre in competitie vor fi cei clasati in top 5 in Cupa Europeana Road Racing respectiv cei din top 5 din campionatele nationale ale urmatoarelor tari: Spania, Italia, Franta, Germania si Olanda. De asemenea vor fi permise participarile pilotilor aflati in top 4 in urmatoarele competitii: Alpe Adria, Europa de Est, Scandinavia dar si o selectie de piloti wild-card. Toti acestia se vor lupta pentru prestigiosul titlu dar si cei 90.000 de euro pusi la bataie pentru toate premiile. Inclusa in evenimentul de duminica este si o clasa suport, special pentru femei.

Romania va avea 3 piloti prezenti la aceasta competitie: Mircea Vrajitoru, proaspat castigator al Campionatului Est European la clasa 125SP, Alexandru Vlad Bar la clasa 125 si Ionel Pascota, castigatorul Cupei Europene Road Racing la clasa 600cc. Pentru fiecare clasa sunt admisi 42 de piloti urmand ca eventuale absente sa fie inlocuite de wild card-uri. Lista tuturor pilotilor calificati in campionatul de la Albacete este disponibila aici.

Antrenamentele vor incepe vineri, sambata se vor desfasura calificarile iar duminica vor avea loc cursele dupa programul de mai jos.

European Championship - Albacete - Spania, 12 Octombrie 2008 (ora locala)
10:45 - Clasa Femei 12 tururi
11:45 - Superstock 1000 20 tururi
12:45 - Supersport 20 tururi
14:00 - 125GP 18 tururi

Site-ul competitiei - European Championship

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.