Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Campionatul Mondial de Enduro vine din 2011 in Romania, pe meleagurile buzoiene

01.03.2010
Foto ©: Romanian Extreme Adventure

Sambata, 27 februarie, Comisia de Enduro si Cross Country a Federatiei Internationale de Motociclism a luat decizia de a suplimenta incepand cu sezonul 2011, formatul clasic de opt etape al Campionatul Mondial de Enduro (Maxxis World Enduro Championship), cu inca o etapa. Aceasta se va desfasura in Romania, pe 9 si 10 iulie, in zona Buzaului si va fi organizata de clubul Extreme Adventure Buzau, condus de domnul Florin Radu (foto).

Informatia a fost transmisa Federatiei Romane de Motociclism duminica 28 februarie, de catre presedintele Comisiei de Enduro si Cross Country a FIM, sanmarinezul Amedeo Michelotti si a fost reconfirmata astazi, 1 martie, de catre promotorul competitiei Maxxis World Enduro Championship, firma ABC Communications, prin Alain Blanchard. Costurile de organizare vor fi stabilite la Congresul FIM din octombrie 2010, clubul Extreme Adventure Buzau, confirmand astazi, 1 martie, prin intermediul presedintelui Florin Radu, data de 9-10 iulie pentru etapa de campionat mondial de enduro.

Extreme Adventure Buzau organizeaza cea mai lunga competitie de off-road extrem din Europa, adresata atat motocicletelor cat masinilor si ATV-urilor, Romanian Extreme Adventure. Pe langa enduro, clubul Extreme Adventure Buzau se concentreaza si pe trial, organizand la sfarsitul  lunii noiembrie 2009, in Bucuresti, prima competitie de trial sincron din Romania, Off-Road Arena, eveniment care a adunat peste 15.000 de spectatori.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.