Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Campionatul National de Motocros - Fratii Raduta castiga etapa de la Lupeni

04.08.2008
Foto ©: Nagy Fulop

Etapa cu numarul sapte din Campionatul National de Motocros a fost organizata de clubul Comexim R si s-a desfasurat la Lupeni, pe 2 si 3 august, sub un soare torid, care i-a pus la grea incercare pe sportivi.

Intorsi in Romania pentru o scurta perioada, Julian si Adrian Raduta, cei doi frati care alearga in campionatul Olandei, sunt marii castigatori ai acestei etape. Daca in prima mansa, cei doi au avut numai de profitat de faptul ca Mihai Stoichescu a fost nevoit sa concureze cu o pana pe roata din fata, in mansa doi, fratii s-au impus mult mai clar.

Inchis la start si negasindu-si ritmul decat spre finalul cursei, Stoichescu a fost devansat de Julian si Adrian Raduta. Clasat pe locul doi la clasa Open, lugojeanul a recuperat insa diferenta care il separa in clasamentul general de Simon Zsolt, distantandu-se chiar la doua puncte de acesta. Aceasta, intrucat, Simon Zsolt a reusit sa se claseze doar pe locul patru in mansa intai, dupa Marianov Ciprian. Mai mult, in mansa doi, Zsolt a reusit sa termine doar pe locul cinci.

Desi in prima mansa la 125 cmc, Istvan Balasz a reusit sa-l intreaca pe Julian Raduta, in mansa doi, cel mai mic dintre fratii Raduta a reusit sa se impuna, urcand pe prima treapta a podiumului, la finalul cursei. Urmatoarea etapa din Campionatul National de Motocros se va desfasura in primul weekend al lunii septembrie, la Buzau.

Clasament 125 cmc
Mansa 1

1. Balasz Istvan, 72, (Ivan Auto Moto)
2. Raduta Julian, 162, (TCS Ciolpani)
3. Cabal George, 70, (Vectra Zarnesti)
Mansa 2
1. Raduta Julian, 162, (TCS Ciolpani)
2. Balasz Istvan, 72, (Ivan Auto Moto)
3. Cabal George, 70, (Vectra Zarnesti)

Clasament Open

Mansa 1
1. Raduta Adrian, 160, (TCS Ciolpani)
2. Stoichescu Mihai, 101, (Moto Extrem Lugoj)
3. Marianov Ciprian, 45, (Britmar Campina)
Mansa 2
1. Raduta Adrian, 160, (TCS Ciolpani)
2. Stoichescu Mihai, 101, (Moto Extrem Lugoj)
3. Patrascoiu Cristian, 9, (Moto Sport Targu Jiu)

Bookmark and Share
moto by gojnea on 29.05.2009
marianov este cel mai tare pacat ca si rupt mana la ciolpani ,ptr ca facea un loc 2-3.marius campina.
florin by florin on 09.01.2011
ce tare frate noroc in continoare
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.