Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Campionatul National de Motocros - Stoichescu revine pe locul intai

04.08.2008
Foto ©: Marc Sandu

In urma etapei cu numarul sapte, desfasurata pe 2 si 3 august la Lupeni, in organizarea clubului Comexim R din localitate, Mihai Stoichescu a revenit in fruntea clasamentului general al CNI Motocros, clasa Open.

Desi Stoichescu a ocupat doar locul doi la finalul cursei, rivalul sau, Simon Zsolt, s-a clasat pe pozitiile patru si cinci, la finalul primei, respectiv, celei de-a doua manse. Stoichescu a pierdut insa confruntarea cu Adrian Raduta, care a iesit invingator in ambele manse ale clasei Open.

In prima mansa, lugojeanul a trebuit sa alerge cu o pana pe roata fata, un lucru extrem de dificil. In mansa doi, dupa ce a fost inchis la start de cei doi frati Raduta, Stoichescu si-a gasit ritmul abia spre pe final, recuperand din distanta ce-l separa de Adrian si Julian (clasa 125 cmc), dar, trecand doar al treilea linia de sosire

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.