Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Campionatul National de Motocros, etapa a III-a la Valea lui Mihai

Paul Lozba | 19.05.2008
Foto ©: Marc Sandu

Chiar si cu probleme generate de unicul adversar, motocicleta sa, Mihai Stoichescu a urcat pe treapta a doua a podiumului la finalul celei de a treia etape a Campionatului Intern de Motocros, desfasurata pe 18.05, la Valea lui Mihai (judetul Bihor) in organizarea Transbuldex Racing.

Daca in etapa precedenta, la Copsa Mica, stilul foarte agresiv de pilotaj al pilotului Moto Extrem Lugoj a dus la sectionarea carburatorului, de data aceasta Mita a fost tradat de prinderile ghidonului, acesta desprinzandu-se de furca. Desi conducea detasat in prima mansa, triplul campion national a fost nevoit sa abandoneze, dar a castigat fara probleme mansa doi. Acest sir de abandonuri tehnice este cauzat de discrepanta dintre nivelul ridicat de pilotaj al lui Stoichescu si posibilitatile reduse pe care le are.

In afara tarii, un pilot de rangul lui Stoichescu foloseste mai multe motociclete pe durata unui sezon, in timp ce unul dintre cei mai talentati sportivi romani trebuie sa se descurce cu o singura motocicleta, suprasolicitata, atat in curse interne si externe, cat si la antrenamente.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.