Cauta in stiri

RSS Feed

competitii dirt-track

Campionatul National De Speedway - Romania 2008

08.09.2008
Foto ©: Bogdan Voiculescu

In data de 06.09.2008(Sambata) si respectiv 07.09.2008 (Duminica) pe stadionul municipal din Braila, a avut loc Campionatul National de Speedway al Romaniei 2008. In cadrul celor doua zile s-au tinut toate cele 4 etape la seniori si toate cele 3 etape la juniori.

Au concurat sportivi de la cele doua cluburi de dirt-track din RO, CSTA Bucuresti si respectiv CSM Braila.
Cursa a fost deosebit de spectaculoasa, cu rasturnari de situatie in ceea ce priveste clasamentul general, unde toti sportivii au dat dovada de profesionalism, talent si nu in ultimul rand curaj. O noutate a acestui campionat o consta in revenirea in tara (doar pentru acest campionat) a unuia dintre marii sportivi ai acestui gen, dl. Marian Gheorghe, multiplu campion national si international in anii '80-'90. Odata cu el a venit si fiul sau, in varsta de 19 ani, o mare speranta a speedway-ului romanesc. Ambii au concurat pt. CSTA Bucuresti fiind legitimati la acest club.
Speram ca la anul acest campionat sa fie unul si mai interesant, cu mai multi concruenti la start si cu mai multe etape desfasurate in tara.

Pentru 20 Septembrie 2008 va anuntam ca tot pe stadionul municipal din Braila se va tine CUPA MACEC (concurs international) unde vor evolua sportivi din Ungaria, Polonia, Ukraina, Cehia, Bulgaria.

Rezultate Juniori
1 - Adrian Gheorghe (CSTA Bucuresti)
2 - Marin Daniel (CSTA Bucuresti)
3 - Barabas Florin (CSM Braila)

Rezultate Seniori:
1 - Milen Manev (CSM Braila)
2 - Popa Fanica (CSTA Bucuresti)
3 - Adrian Gheorghe (CSTA Bucuresti)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.