Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Campionul Balcanic Adrian Raduta premiat de catre Dementor KTM

09.11.2009
Foto ©: Top Cross TCS

La finalul unui sezon fructuos, in care a devenit campion balcanic si national la motocros, Adrian Raduta a fost recompensat de catre unicul dealer oficial KTM din Bucuresti cu un premiu pe masura muncii depuse de-a lungul carierei: o motocicleta KTM 250 SX-F, similara celei cu care Marvin Musquin a castigat mondialul de MX2.

Valorand aproape 20.000 de euro, motocicleta a fost preparata in atelierul Dementor, cu piese si componente de top, dintre care merita mentionate suspensiile White Power Factory, identice cu cele folosite de producatorul austriac in competitiile internationale.

 „Este o surpriza foarte mare pentru mine, nu ma asteptam sa primesc un asemenea premiu pentru rezultatele mele, mai ales in actualele conditii economice. Colaborarea cu KTM decurge foarte bine, de altfel la sfarsitul acestei luni ma voi deplasa la Mattighoffen, sediul producatorului austriac de motociclete, pentru a pune la punct detalii colaborarii pe 2010” a declarat sportivul clubului Top Cross TCS.

Faptele spun mai mult decat vorbele si consider ca Adrian Raduta a demonstrat anul acesta de ce este capabil ca sportiv. El este insa si un om cu mult bun simt si modestie si pentru toate acestea am dorit sa-l recompensam. Nu il laud insa mai mult, ne dorim un campion cat mai motivat” spune Dan Tatoiu, proprietar al Dementor Action Shop.

Ca dealer oficial KTM, Dementor este interesat sa se asocieze cu cei mai buni piloti de motociclete. Ei sunt formatorii de opinie in motorsportul romanesc, iar o motocicleta foarte performanta merita un pilot pe masura” a continuat Dan Tatoiu, care a oferit si cateva vesti bune pentru pasionatii de motociclism off-road.

Pilotii care concureaza pe motocicletele KTM vor primi discounturi la Dementor Action Shop, care cresc pe masura performantelor. Daca motocicleta este cumparata de la Dementor, ei vor avea si mai multe avantaje. Dorim sa sprijinim cat mai mult motocrosul romanesc, iar in acest sens la curse va exista un Centru de Ospitalitate KTM, la care pilotii vor primi sfaturi chiar de la Adrian Raduta. Stim ca motocrosul este un sport foarte solicitant si din punct de vedere financiar, de aceea vom incerca sa facem viata mai usoara celor care alearga pe KTM, oferindu-le discounturi importante. Ne-am propus sa sprijinim cat mai mult sportul moto romanesc.” a conchis Dan Tatoiu.

Faptul ca implicarea Dementor KTM in competitiile off-road autohtone nu ramane la nivel de intentii o demonstreaza primele de start oferite tuturor sportivilor care au luat startul in ultima etapa a Campionatului National de Enduro (Buzau, 10-11 octombrie) si la XM Enduro Raid (Cislau, 2-4 octombrie).

Bookmark and Share
http://www.motoflash.ro/images/code.jpg by http://www.motoflash.ro/images/code.jpg on 21.03.2011
http://www.motoflash.ro/images/code.jpg
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.