Cauta in stiri

RSS Feed

curse de anduranta

Carlos Checa castiga cursa de la Suzuka fara frane fata!

28.07.2008
Foto ©: HRC

Carlos Checa, fost pilot MotoGP in prezent al IV-lea clasat in Campionatul Mondial de Superbike, a castigat ieri impreuna cu Riyuichi Kiyonari, cursa de 8 ore de la Suzuka, fara frane fata si cu o penalizare stop-go in a 7-a ora.

"Nu am avut frana pe fata pe parcursul ultimului tur. Am avut doar frana de motor si pe spate asa ca am fost foarte stresat. Cand a inceput sa ploua, echipa mi-a aratat semnalul de intoarcere la boxe dar am decis sa nu intru. " Pilotul spaniol a reusit sa castige cu motocicleta sa HRC Dream Honda CBR1000RR in ciuda problemei tehnice grave a franelor fata, la scurt timp dupa ultima schimbare de pilot.

Colegul sau, Riyuichi Kiyonari, fost campion in British Superbike, a semnalat anterior probleme la franele motocicletei dar mecanici nu au reusit sa gaseasca cauza. In ciuda acestui fapt, echipa a reusit sa termine cu 78,9 secunde inaintea celei de pe locul al doilea, Yoshimura Suzuki GSX-R 1000.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.