Cauta in stiri

RSS Feed

rally raid

Carpatica Rally Raid - Alege viata 2008

01.09.2008
Foto ©: Carpatica Rally Raid

Carpatica Rally Raid 2008, etapa a V-a a din Campionatul National de Raliuri Tot Teren al Romaniei, este organizat de Clubul Polaris Speed Racing, S.C. ADVENTS S.R.L si Agentia Nationala Antidrog prin Centrele de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis si Satu Mare.

Evenimentul, aflat la a doua editie, este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, a Inspectoratului de Jandarmi Timis si a  administratiilor publice locale si avand ca parteneri : 2Actives, Bega Grup, Polaris si Ger+Bog.

Concursul se desfasoara conform Regulamentelor  FIA, FIM, UEM, ACR - CNAK, FRM si Codului Sportiv international si a anexelor sale.

Traseul va avea o lungime de 700 km din care 550 km reprezinta lungimea Probelor Speciale care se desfasoara  pe drumuri nemodernizate si inchise circulatiei publice (drumuri forestiere, agricole, etc).

La aceasta etapa participa sportivi  dar si amatori cu autoturisme de teren, motociclete, quad-uri si atv-uri preparate conform regulamentelor tehnice internationale specifice pentru raliuri Tot Teren si prevazute in regulamentul particular al cursei.

Concursul debuteaza in data de 25.09.2008, in Timisoara , cu ocazia verificarilor administrative si tehnice. Startul festiv la Carpatica Rally Raid  - Alege viata 2008, va fi dat de personalitati ale lumii mondene, invitate la eveniment

La startul festiv, culoarul spre portalul de START si de dupa, va fi delimitat de banner-ele sponsorilor concursului, de asemenea vor fi amplasate standuri (corturi) de prezentare si asistenta tehnica auto/ moto. In aceasta zi participantilor li se vor distribui: materiale publicitare, bratari de securitate tricouri si sepci (bandane) cu logo-ul evenimentului pe care le vor pastra pe toata durata concursului. Se vor imparti standurile. Aceasta este o zi organizatorica.
Dupa 3 zile de concurs, la Satu Mare, unde este SOSIREA, vor fi premiati castigatorii concursurilor intr -un cadru festiv.

Vor fi trei premieri diferite:

1 pentru amatorii inscrisi in etapa Timisoara-Timisoara, in 26.08
1 pentru amatorii inscrisi in etapa Satu Mare–Satu Mare in 28.08
1 pentru sportivii care au efectuat intreg traseul Timisoara- Satu Mare.
Ultimele doua premieri vor avea loc la Satu Mare, intr-un cadru organizat.

Pe traseu vor fi amenajate locuri speciale pentru presa unde vor fi postate bannere cu logo-urile partenerilor media, organizatorilor si ale sponsorilor. Se vor face sampling-uri de bauturi si produse alimentare in toate punctele de plecare / sosire si pe traseu in punctele “cheie”. Puteti descarca programul complet al evenimentului aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.