Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Catalin Cazacu, noul antrenor al Lotului National

01.03.2010
Foto ©: Taifun Racing

Pilotul echipei Taifun Racing, Catalin Cazacu, dublu Campion National in 2009 la Supersport, este noul antrenor al Lotului National. Numirea acestuia in functia de antrenor s-a facut de catre Presedintele Comisiei de Viteza, domnul Lucian Popoviciu, sambata 27 Februarie 2009 o data cu desfasurarea Adunarii Generale a FRM.

“Ma onoreaza numirea mea in aceasta functie si doresc sa fiu cat mai aproape de sportivii care doresc sa practice acest sport la nivel de performanta. Este o perioada foarte dificila, perioada de criza si asta nu face decat sa imi ingreuneze exponential misiunea. Imi doresc ca in afara sportivilor deja prezenti in Lotul National sa am sustinere din partea tuturor celor care practica aceasta disciplina. Am fost si am sa raman un om printre sportivi.” a declarat noul antrenor.

Peste cateva zile, Catalin Cazacu va trebui sa isi organizeze lotul si sa il deplaseze la prima etapa de Campionat Est European, etapa organizata in Bulgaria la Plevna.

Taifun Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.