Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Catalin Cazacu castiga European Riders Cup

29.09.2009
Foto ©: Taifun Racing

Catalin Cazacu, pilotul echipei TaifunRacing,  dupa ce si-a adjudecat titlul de Campion National la Supersport, a castigat noua competitie European Riders Cup (ERC), la aceeasi clasa. ERC 2009 a fost organizat de RoSBK (Romania), PowerUp (Italia) si Valentinos (Elvetia) si a reunit sportivi din peste 8 tari, desfasurandu-se pe 6 circuite din 4 tari diferite.

Inainte de ultima etapa de la Pannonia-Ring, desfasurata in weekendul 25-27 septembrie,Catalin Cazacu avea un linistitor avans in puncte fata de pilotul italian Muraca Andrea, ce se afla pe pozitia a doua. Vineri si sambata pilotul roman si-a imbunatatit cea mai buna performanta personala obtinuta pe circuitul maghiar, cu un timp pe turul de circuit de 2:00.050, reusind astfel o pozitie pe grila de start inaintea italianului.

Cursa de duminica a fost foarte stransa, cei doi depasindu-se de mai multe ori. In penultimul tur Catalin Cazacu a trecut in fata italianului, reusind sa se mentina la conducerea cursei pana la sfarsit. Victoria a asigurat pilotului roman titlul European Riders Cup 2009. Pentru mai multe informatii legate de competitie vizitati site-ul European Riders Cup.

Echipa Taifun Racing multumeste sponsorilor si sustinatorilor care au fost alaturi la fiecare etapa.

Bookmark and Share
CH = elvetia by Gica contra on 30.09.2009
Valentinos este din Elvetia nu din Cehia. CH = Elvetia (vezi www.valentinos.ch). Felicitari Catalin !!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.