Cauta in stiri

RSS Feed

Cea mai rapida femeie din lume a cazut dupa ce a incercat sa doboare recordul anterior!

Ciprian | 27.08.2015
Foto ©:

Cea mai rapida femeie din lume pe doua roti a cazut cu un model Hayabusa Turbo dupa ce a obtinut 416 km/h.

Becci Ellis si-a rupt glezna, si-a zgariat coatele si a suferit o dislocare a umarului in timpul accidentului de pe pista de la Elvington weekendul trecut. Aceasta sustine ca „urmarile au fost destul de light”.

Dupa ce a stabilit viteza specificata mai sus, in decelerare, la 398 km/h, o rafala de vant a dezechilibrat-o si a pus-o la pamant, la propriu.

„Sunt bine. A fost singurul accident pe care l-am avut vreodata. Nu am nicio frica. Am in sange adrenalina si imi place ceea ce fac. Am cazut sambata iar duminica deja faceam ture pe holul spitalului, medicii avand un soc.”, a spus Ellis.

Din pacate motocicleta sa nu arata prea bine, cu alte cuvinte „e buna de dus la gunoi”. Echipa ei cauta in continuare computerul motocicletei, fiind de negasit dupa accident.

„Sunt trista ca o simpla miscare de cap mi-a adus atata durere. Ma bucur totusi ca sunt bine si o sa ma intorc sa stabilesc un nou record!”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.