Cauta in stiri

RSS Feed

dakar series

Central Europe Rally - declaratiile pilotilor moto la finalul zilei a 4-a

24.04.2008
Foto ©: Rallyphoto

Mani Gyenes - KTM (locul 9 in clasamentul general al raliului)
"A fost o zi destul de buna pentru mine nu imi prea place genul acesta de speciale ca cele pe care le-am avut astazi m-am simtit mai bine in cele doua zile pe care le-am avut in munti. A doua speciala a fost practic o cursa de enduro  pentru ca traseul era marcat cu banda si erau oamenii care iti indicau ruta insa solul acesta pietros nu este pe placul meu. Imi pare rau ca Razvan (Irimescu, locul 2 la Quad dupa 3 etape) a abandonat in urma unui incident de pe prima proba  de azi. A mers foarte bine in ziele anterioare si avea sanse sa castige categoria Quad. In zilele urmatoare voi incerca sa imi imbunatatesc navigatia pentru ca vor fi cateva speciale cu multe capcane si sa imi mentin clasarea in top 3-ul clasei 450 cmc."

Cyril Despres – KTM (locul 4 in clasamentul general al raliului)
"In cele din urma a doua speciala de astazi nu a fost chiar atat de grea precum credeam. Nu a fost necesar sa navighezi pentru ca traseul era marcat cu banda galbena peste tot. De fapt a fost o speciala de enduro de 90 de km. Asa ca sunt un pic dezamagit pentru ca ma asteptam sa navighez bine si sa urc in clasamentul general, dar din pacate nu a fost posibil. Tousi, am castigat etapa, dar este pacat pentru ca stiu ca Jaroslav Katrinak nu este un bun navigator si aveam posibilitatea sa mai recuperez din handicap."

David Casteu – KTM (locul 1 in clasamentul general al raliului)
"Nu stiu cat de mare este ecartul intre noi pentru ca am senzatia ca Katrinak a ratat un waypoint si probabil va fi penalizat. Oricum vom vedea. Mie mi s-a parut a doua speciala de astazi foarte dificila, mai ales ca am cazut foarte rau dupa o saritoare. Dupa cazatura am fost cam ametit si a fost destul de greu sa imi reintru in ritm. Mai mult erau foarte multe urme pe traseu si a trebuit sa ma concentrez foarte mult asupra road-book-ului. Totusi, am ramas lider in clasamentul general si asta este cel mai important. Acum trebuie sa ma concentrez asupra specialelor ramase. Nu sunt in pozitia de a controla cursa, dar sunt pentru prima data pe primul loc intr-un raliu de acest tip si nu imi este de loc usor. Ma straduiesc prea mult si din acest motiv sunt mult prea agresiv cu motocicleta, asa ca voi incerca sa ma mai detensionez pentru ultimile probe."

Francisco Lopez – KTM (locul 3 in clasamentul general al raliului)

"A doua proba de astazi a fost foarte grea am cazut dupa aproape 5 km, asa ca am decis sa incetinesc ritmul si sa devin precaut. De fapt aceasta va fi tactica pe care o voi adopta pana la sfarsitul raliului. Testez aici o noua motocicleta care este mai grea si mai puternica si sunt intr-o echipa noua, asa ca este foarte important pentru mine sa ajung la finis. Nu vreau sa stric totul fortand prea mult."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.