Cauta in stiri

RSS Feed

dakar series

Central Europe Rally etapa a 5-a - Mani si-a aratat clasa recuperand 10 pozitii intr-o singura zi

25.04.2008
Foto ©:

Dupa ce a primit o penalizare de o ora ieri pentru ratarea unui waypoint ( in aceeasi situatie au mai fost alti 37 de concurenti), Mani Gyenes se afla in aceasta dimineata pe locul 34 in clasamentul general.

La jumatatea zilei, dupa prima proba speciala recuperase deja 5 pozitii aflandu-se pe locul 29, iar in finalul celei de a cincea etape a fost clasat al 24-lea in clasamentul general, pe 6 la clasa 450 cmc si pe 3 la 450 cmc Maraton.

Maine, in cea de a 6-a zi a raliului se va concura pe aceleasi speciale ca si astazi. In prima parte a zilei se va merge in cea mai lunga speciala care masoara 157 km, urmand ca imediat dupa pranz sa se mai concureze in cea de 54 km. Astfel, pilotul satmarean are sanse mari sa recupereze din timpul pierdut din cauza penalizarii, care inca este in discutie avand in vedere numarul foarte mare de concurenti care au ratat acel punct atat la categoria moto cat si auto.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.