Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Checa si Kiyonari se intorc in Japonia pentru ziua Honda Racing Thanks

21.11.2008
Foto ©:

Doi dintre pilotii de top din campionatul mondial WSBK, Carlos Checa si Ryuichi Kiyonari, se vor intoarce in acest weekend in Japonia pentru ziua Enjoy Honda - Honda Racing Thanks, care va avea loc pe circuitul Motegi.

Coechipierii Checa si Kiyo au mai pilotat impreuna si modelul Fireblade HRC, cu ocazia cursei de anduranta de la Suzuka, pe care au si castigat-o, insa de data aceasta motocicleta de concurs va fi una mult mai mica si mai prietenoasa, modelul NSF100 a celor de la Honda, ce dezvolta doar 8,4 cp.

In acest an Honda organizeaza pe data de 23 noiembrie editia cu numarul trei a Campionatului NFS100 HRC Trophy Grand 2008, unde vor participa diferiti campioni europeni, din Belgia, Italia, Finlanda si Suedia.

Se vor forma de la inceput doua clase; astfel prima clasa, Junior Championship Trophy, va avea loc pe partea de vest a circuitului Motegi, urmand ca intregul circuit sa fie pus la dispozitie doar pentru clasa Grand Championship Trophy.

Programul va include si o etapa de doua ore, de anduranta, unde cei doi piloti de la Ten Kate Honda vor concura pe motocicleta Dream Honda RT #11 NSF100, alaturi de pilotul clasei 250 GP, Yuki Takahashi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.