Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Chris Vermeulen trece in World Superbike alaturi de Kawasaki

03.10.2009
Foto ©: Suzuki Racing

Chris Vermeulen a semnat un contract pe doi ani cu producatorul japonez Kawasaki pentru a concura in Campionatul Mondial de Superbike in sezoanele competitionale 2010 si 2011.

Intelegerea a fost perfectata weekend-ul acesta la Estoril acolo unde Vermeulen este prezent pentru antepenultima etapa a Campionatului Mondial MotoGP, pilotul australian mai avand trei curse de disputat in culorile echipei Rizla Suzuki.

"Este o intelegere foarte buna si sunt incantat din punct de vedere tehnic ca voi fi alaturi de Kawasaki, sa concurez si sa dezvolt motocicleta anul viitor si apoi sa ies in 2011 pe noua motocicleta." a marturisit Vermeulen.

Intrebat ce l-a convins sa semneze cu Kawasaki dupa ce a purtat discutii cu Tech 3 Yamaha si Pramac Ducati in MotoGP, apoi cu Aprilia, Yamaha si Suzuki in World Superbike, australianul a declarat: "WSB va fi principalul lor proiect, ei se retrag din MotoGP si nu vor mai sustine o echipa AMA sau una in Campionatul Australian SBK - acest program WSB este locul unde se vor afla toti inginerii si banii lor. Nu au castigat in WSB de multa vreme si isi doresc foarte mult sa se impuna in curse. Sustinerea financiara si resursele sunt foarte bune pentru acest proiect."

Chris Vermeulen este al doilea mare nume care se va intoarce anul viitor in Campionatul Mondial de Superbike, dupa ce James Toseland s-a vazut nevoit sa se dea la o parte in favoarea americanului Ben Spies.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.