Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Circuitul din Algarve va gazdui primele teste din 2009

30.11.2008
Foto ©: WSBK

Echipele din cadrul Campionatului Mondial de Superbike si Supersport vor avea ocazia sa-si testeze viitoarele motociclete timp de trei zile pe circuitul Portimao din Algarve, o regiune din sudul Portugaliei, de vineri 23 pana duminica 25, in luna ianuarie 2009.

Circuitul construit recent s-a dovedit a fi unul dintre cele mai spectaculoase la ora actuala, fiind locul unde s-a desfasurat ultima cursa din acest sezon. Atat echipele de uzina cat si cele private asteapta cu interes aceasta oportunitate pentru a isi face o imagine asupra viitorului sezon, prin aceste teste oficiale, inainte de prima cursa din 2009 din Australia, pe 1 martie.

Programul acestui an se va incheia oficial cu trei zile de teste Pirelli, acestea avand loc in sudul Africii, pe circuitul Kyalami, intre 10 si 12 decembrie. De asemenea pe data de 22 ianuarie va incepe oficial sezonul 2009, cu o zi inainte de teste, deschiderea avand loc in cadrul unei conferinte de presa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.