Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Circuitul Miller Motorsports Park castiga premiul "Organiser of the Year"

29.12.2008
Foto ©: WSBK

Circuitul american Miller Motorsports Park din Salt Lake City, a castigat premiul “Organiser of the Year 2008”, dupa doar un sezon in cadrul calendarului competitional SBK.

Premiul a fost inmanat de cei de la FGSport care au fost impresionati de faptul ca un circuit nou a putut realiza aceasta performanta.

Profesionalismul de care a dat dovada impreuna cu eforturile sustinute ale personalului i-au adus aceasta distinctie, oferit de o organizatie care a ramas placut surprinsa din punct de vedere sportiv si organizatoric. Tin sa imi exprim cele mai sincere si calde felicitari atat pentru managerul circuitului cat si personalului; si un viitor sezon cat mai bun.” declara Paolo Flammini, directorul executiv FGSport.

Runda din 2009 a Campionatului Mondial de Superbike desfasurata pe circuitul Miller Motorsports Park va avea loc pe data de 31 mai. Calendarul complet al sezonului 2009 poate fi vizualizat aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.