Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Compania Pirelli multumita de testele de la Vallelunga

17.07.2008
Foto ©: Pirelli

Testele recente de doua zile de la Vallelunga au avut rezultate bune pentru Pirelli. Producatorul Italian de anvelope a adus doua noi produse pentru fata si spate pentru echipele de dezvoltare, toate avand rezultate pozitive.

S-a remarcat mai ales o imbunatatire majora a rezistentei anvelopelor in timpul curselor lungi realizate de pilotii de test. Simularea de cursa executata de Noriyuki Haga la bordul motocicletei sale, Yamaha WSB YZF-R1 de la Yamaha Motor Italia, a fost un caz interesant. Pilotul japonez a scos timpi de tur mai buni cu jumatate de secunda in medie decat timpii de anul trecut, in ciuda temperaturilor foarte inalte ale asfaltului (aproape de 60° C) cu nivele de aderenta nu tocmai perfecte.

Desi temperaturile in luna septembrie nu vor fi nicidecum atat de mari, producatorul italian este increzator ca anvelopele testate vor fi potrivite pentru a fi lansate la cursa de la Vallelunga. In orice caz, vor mai fi 3 alternative disponibile, lasand la alegerea pilotilor o gama de anvelope suficient de mare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.