Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Controverse in jurul modelului RSV 4

04.03.2009
Foto ©: Alstare Suzuki

Dupa ce Max Biaggi s-a clasat al doilea pe grila de start a primei etape din Campionatul Mondial de Superbike, desfasurata pe circuitul Phillip Island din Australia, producatorul italian Aprilia s-a confruntat cu o serie de acuzatii grave aduse la adresa sa.

Francis Batta, patronul si managerul echipei Alstare Suzuki, a facut urmatoarea declaratie soc pentru postul italian de televiziune La7: "Toata lumea stie ca RSV 4 este un prototip si nu ar trebui sa concureze aici in SBK. Dupa cursa ma duc la comisia tehnica sa depun o plangere."

Potrivit unor zvonuri de la standuri, unii tehnicieni Alstare Suzuki au apucat sa traga cu ochiul la sistemul de alimentare utilizat de Aprilia, si ce au vazut nu a fost in concordanta cu regulamentul din Superbike ce prevede faptul ca acesta trebuie sa fie identic cu cel al versiunii de strada.

De cand Aprilia s-a intors in Campionatul Mondial de Superbike, mai multe echipe si-au exprimat tacit ingrijorarea in privinta noului superbike dezvoltat de Aprilia, acuzand faptul ca nu este inca o motocicleta de productie in adevaratul sens al cuvantului.

In aceeasi situatie se afla si producatorul german BMW cu noul S 1000 RR, insa criticile la adresa sa se lasa asteptate in principal datorita evolutiei nestralucite de pana acum a pilotilor Troy Corser si Ruben Xaus, concurenta nesimtindu-se inca amenintata.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.