Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Copsa Mica: Stoichescu sare prea sus pentru podium

12.05.2008
Foto ©: Motoextrem.ro

A doua etapa a Campionatului National Individual de Motocros s-a desfasurat pe 10 si 11 mai pe circuitul de la Copsa Mica, in organizarea clubului Moto Sport Xtreme Medias.

Desi a avut cel mai bun timp in calificari, triplul campion national al clasei Open, lugojeanul Mihai Stoichescu nu a putut urca pe podium din cauza unui ghinion mecanic si a evolutiei sale extreme. In ultimul tur al primei manse, din cauza socurilor puternice imprimate de sariturile foarte lungi ale sportivului de la Moto Extrem Lugoj, carburatorul motocicletei sale de concurs, o Honda 450 CRF, model 2008, s-a desprins de pe cilindru.

Stoichescu conducea detasat, sariturile sale provocand uralele celor cateva mii de spectactori veniti la circuit. Revenit pentru a doua mansa, cu un carburator asigurat cu trei coliere, Stoichescu s-a dezlantuit si a depasit cu un tur pe toti pilotii de pe circuit, in afara de liderul de la 125 cmc, Istvan Balasz (Ivan Automoto Odorheiu Secuiesc).

Chiar daca in urma abondonului din prima mansa nu a putut urca pe podium, Mihai Stoichescu a dat zeci de autografe mediesenilor, demonstrand ca este cel mai iubit pilot din Campionatul National de Motocros.

Clasament 125 cmc:
1. Balasz Istvan (Ivan Automoto Odorheiu Stoichescu)
2. Cabal George (Vectra Zarnesti)
3. Ionescu Alexandu (Moto Star Buzau)

Clasament 250 cmc:
1. Simon Zsolt (Sugas Sfantu Gheorge)
2. Marianov Ciprian (Britmar Campina)
3. Patrascoiu Cristian (Moto Sport Maraton Tg. Jiu)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.