Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Corser revine la Miller Motorsports Park

29.05.2009
Foto ©:

A saptea etapa a Campionatului Mondial de Superbike ce urmeaza sa aiba loc in acest weekend la Miller Motorsports Park, langa Salt Lake City in Statele Unite ale Americii, reprezinta ocazia perfecta pentru echipa BMW Motorrad Motorsport sa intoarca rezultatele slabe din Africa de Sud.

Dupa ce a absentat de la cursele desfasurate pe circuitul Kyalami, din cauza celor doua cazaturi suferite la Monza, Troy Corser este nerabdator sa revina in mijlocul actiunii si sa obtina cat mai multe puncte.

"Absenta mea de la Kyalami a oferit mainii mele o sansa sa se vindece si desi nu-mi place sa lipsesc de la vreo cursa, consider ca a fost decizia corecta deoarece Kyalami este un circuit atat de solicitant fizic." a marturisit australianul in varsta de 37 de ani.

"Va fi nevoie de un pic de timp pentru ca mana sa se recupereze complet, dar macar Miller nu este un circuit atat de solicitant. Asta nu inseamna ca este un circuit usor, doar ca nu este atat de dificil precum altele. La Miller, vom avea aceeasi problema de a concura pe un circuit de la care nu avem date anterioare pentru motocicleta. Este dezavantajul nostru obisnuit si trebuie sa incercam sa obtinem setari bune pentru cursa, setari bune pentru Superpole, si sa ne calificam mai bine."

"A trebuit sa muncim atat de mult pana acum in prima parte a curselor, din cauza clasarilor noastre pe grila de start, asa ca ar fi interesant sa vedem ce s-ar intampla daca am putea sa ne calificam pe a doua sau a treia linie a grilei."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.