Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Craig Jones si-a pierdut viata

04.08.2008
Foto ©:

Pilotul britanic Craig Jones a suferit un accident, in cadrul ultimei etape din Campionatul Mondial Supersport de la Brands Hatch din Marea Britanie, in urma caruia si-a pierdut viata.

In varsta de 23 de ani, pilotul echipei Parkalgar Honda, lupta pentru ocuparea primei pozitii, cand s-a dezechilibrat, a cazut in virajul Clark Curve dupa care a fost lovit de pilotul din spate ramanand inconstient.

Cursa a fost oprita imediat iar Jones a primit asistenta medicala pe circuit inainte de a fi transportat la Royal London. "Lui Craig i-a fost acordat primul ajutor la marginea pistei si a fost transportat cu un elicopter la spitalul Royal London", a declarat managerul echipei Honda, Simon Buckmaster.

In ciuda eforturilor echipei medicale, tanarul si-a dat ultima suflare la spital la primele ore ale diminetii cu familia sa alaturi.

"Sunt foarte foarte trist pentru ca Craig s-a dus din cauza ranilor de la cazatura de ieri. A fost un tip foarte tanar si chiar vorbeam sambata seara cu el la padoc despre ambitiile lui pentru World Superbike 2009. Craig era foarte motivat si profesionist, saluta intotdeauna pe toti si ma tinea la curent cu entuziasm asupra progresului sau," a spus indurerat Jonathan Palmer, CEO la Brands Hatch.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.