Cauta in stiri

RSS Feed

competitii dirt-track

Cupa Europei Centrale la Speedway - MACEC CUP

13.09.2008
Foto ©: Bogdan Voiculescu

Federatia Romana de Motociclism impreuna cu Federatia Internationala de Motociclism are placerea de a va invita la cel mai important concurs international moto speedway (dirt-track) al anului din Romania, ce se va desfasura pe stadionul municipal din Braila, Cupa Europei Centrale de Speedway (MACEC Cup).

La acesta cupa se vor alinia la start sportivi reprezentativi din Polonia (Vicecampioana entitre 2007), Ungaria, Germania, Slovacia, Cehia, Ukraina, Bulgaria si nu in ultimul rand Romania.
Sportivii se vor intrece in 20 manse, o mansa insemnand o cursa a patru ture, fiecare avand la start 4 concurenti.

Sitemul de punctaj in mansa va fi urmatorul:
- locul intai 3 puncte
- locul doi 2 puncte
- locul trei 1 punct
- locul patru 0 puncte

Motocicletele de speedway au motoare de 500cc ce dezvolta 105cp, nu au frane, nu au cutie de viteze si se alimenteaza cu metanol si ulei de ricin, fiind cele mai periculoase dar si telegenice aparitii, in lumea sportului cu motor.

Asadar, sunteti asteptati Sambata, 20 Septembrie 2008, pe stadionul Municipal din Braila, orele 16:00 PM la startul primei manse din concursul international Cupa Europei Centrale la Speedway – MACEC CUP.

Bookmark and Share
intrebare by marius on 08.01.2010
mai este activ un club in sibiu de dirt-trak? unde mai putem vedea,si cind si noi sibienii vreo etapa la sibiu?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.