Cauta in stiri

RSS Feed

competitii dirt-track

Cupa Romaniei la Speedway: rezultate

Paul Lozba | 13.05.2008
Foto ©: Bogdan Voiculescu

Pe data de 10 Mai 2008, orele 17:00, pe stadionul municipal din Braila s-a desfasurat Cupa Romaniei la speedway (dirt-track). Au participat alergatori din Bulgaria si alergatori din Romania de la cele 2 cluburi sportive CSTA Bucuresti si CSM Braila.

La competitie a fost prezent si vice-presedintele FRM Dl. Gheorghe Voiculescu iar comentator a fost Corneliu Voiculescu.

De apreciat este faptul ca alergatorii CSTA Bucuresti, desi sunt neantrenati au intrat in cursa vitejeste. In mansa a 7-a a avut loc un accident destul de spectaculos, fara urmari grave, intre alegartorii clubului CSTA Bucuresti - Dejmar Mihai si Greere Cristian. Greere a cazut la iesirea din viraj, iar Dejmare care venea din spate a trecut peste el sarind spectaculos dar a cazut in mantinela ramanand inconstient cateva minute. Ambii au beneficiat de ingrijiri medicale.

Toma Alexandru a inregistrat un nou record al pistei din Braila - 1:14:02 /mansa (1 mansa = 4ture; 4x400m). S-a remarcat bulgarul Milen Manev, un alergator care promite.

Podiumul de premiere:
Locul 1 - Toma Alexandru (CSM Braila)
Locul 2 - Popa Fanica (CSM Braila)
Locul 3 - Milen Manev (Bulgaria)

Bookmark and Share
Full results by vicar on 15.05.2008
Does anyone knows full results? Who was 4th,5th,6th etc and how many points gained each rider?
sport by socol florin on 15.06.2008
as dori sa se faca mai mult pentru dirtrack-ul romanesc.Avem alergatori de valoare dar nu prea sunt conditii,ar trebuii mai mult suport financiar in primul rind si cred ca apoi toate vin de la sine...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.