Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Dainese partener oficial la Isle of Man TT

21.04.2009
Foto ©:

Dainese a anuntat in cursul zilei de ieri faptul ca va fi si anul acesta partener oficial insarcinat cu siguranta pilotilor care vor participa la cursele Isle of Man TT 2009.

Lino Dainese, actualul director general si omul care a fondat compania italiana in anul 1972, este incantat de faptul ca a reinnoit contractul avut anul trecut cu organizatorii celebrei competitii.

"In 2008, am mers la Isle of Man TT cu prilejul sarbatoririi aniversarii a 35 de ani Dainese. A fost prima data cand ne-am implicat in aceasta incredibila, legendara cursa. Scopul nostru, ca Safety Partner, a fost sa ne folosim experienta pentru a contribui la siguranta pilotilor, si suntem mandri sa continuam relatia noastra inca un an." a declarat Lino Dainese.

Martyn Quale, Ministrul Turismului in Guvernul Isle of Man, a marturisit: "Suntem incantati sa avem din nou pe Dainese ca partener oficial insarcinat cu siguranta in cursele TT deoarece este o companie cu mostenire fantastica. Au contribuit foarte mult la marele eveniment de anul trecut si stiu ca au avut de castigat de pe urma asocierii lor cu TT."

Noul parteneriat implica si schimbarea denumirii primelor doua curse, in Isle of Man Dainese Superbike Race, respectiv Isle of Man Dainese Senior TT Race, ambele urmand sa se desfasoare in data de 30 mai 2009.

Isle of Man TT 2009

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.