Cauta in stiri

RSS Feed

hard enduro

David Knight castiga The Tough One

21.02.2010
Foto ©: MX large

David Knight se da din nou pe KTM si castiga a zecea editie a The Tough One, competitie pe care o dominat-o de altfel copios, depasind cu un tur pe toti pilotii, mai pe putin pe cel de pe locul doi.

Circuitul tehnic si pietros al competitiei a facut fata cu brio temperaturilor negative din timpul noptii, permitand lupte aprige intre piloti, la toate clasele, vorbim despre Pro, Experti si Clubman, competitia fiind usor de urmarit de catre spectatori. Dupa ce a reusit cel mai rapid timp in cursul calificarilor, David a trecut rapid la conducerea cursei, depasindu-i pe pilotii de la Experti, porniti inaintea celor de la Pro, dupa care a facut prima si singura pauza de realimentare.

David Knight: “Aceasta victorie este o excelenta modalitate de a incepe anul. In fiecare an in care am castigat la The Tough One, am iesit campion fie in Campionatul Mondial de Enduro, fie in cel din Statele Unite si sper ca si acum lucrurile vor decurge la fel. Mi-am dat peste cap maneta de ambreiaj si mi-am spart hadguard-ul incercand sa o indrept la loc. Apoi, in zonele in care nu putea trece decat o motocicleta, am avut de furca cu pilotii de la Experti si m-am decis sa nu trag prea tare. Dupa prima ora, cand am decis sa alimentez si sa imi schimb ochelarii, aveam un avans de doua ore. A doua ora a decurs foarte bine, m-am indepartat de ceilalti concurenti si nu am mai avut probleme pana la final, chiar daca circuitul avea portiuni inghetate."

Rezultate – The Tough One 2010
1. David Knight (Farioli KTM)
2. Tom Sagar (Suzuki)
3. Dougie Lampkin (Beta)

Via | Dirt Bike Zone

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.