Cauta in stiri

RSS Feed

enduro

David Knight lasa KTM pentru BMW

22.09.2008
Foto ©: motorcycleusa.com

Multiplul campion mondial de enduro, David Knight, a incheiat in mod surprinzator coloborarea de lunga durata cu firma austriaca KTM si a semnat un contract cu BMW Motorrad pentru a concura pe motocicleta lor in Campionatul Mondial de Enduro 2009, in concursul International Six Days Enduro cat si in alte evenimente de profil.

David Knight, care in prezent este foarte aproape de un al doilea titlu consecutiv in Campionatul US Grand National Cross Country pentru echipa KTM, a avut o aparitie uimitoare pe ultimul model BMW de 450cc, la un eveniment local de enduro desfasurat duminica trecuta la Isle of Man, inainte sa anunte in mod oficial schimbarea de cariera pentru anul viitor.

Knight a afirmat ca modelul standard testat ce-l va utiliza anul viitor este mult mai rapid decat motocicleta KTM pe care o foloseste in prezent. Multiplul campion mondial s-a mai plans in trecut de faptul ca este plictisit de Campionatul GNCC din America si ca vrea sa se intoarca pe marea scena dar KTM a insistat sa-l tina in Statele Unite pentru a-si promova interesele.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.