Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Davide Tardozzi la BMW World Superbike

06.01.2010
Foto ©: Ducati Corse

La doua luni de la vestea soc in care Davide Tardozzi isi anunta retragerea din cadrul echipei Ducati Corse, managerul italian confirma intrarea in echipa BMW World Superbike.

Se pare ca Tardozzi a semnat un contract pe trei ani cu echipa constructorului german si va conduce eforturile acesteia in campionatul mondial. Tardozzi este unul din cei mai de succes manageri din World Superbike, castigand 10 titluri cu piloti precum Carl Fogarty, Neil Hodgson, James Toseland si Troy Bayliss.

 “In 2010 vom incerca sa facem ce a facut Aprilia in 2009, mai exact cateva podiumuri si poate chiar o victorie, astfel incat sa fim gata sa luptam pentru titlu in sezonul urmator, in 2011,” a declarat Tardozzi pentru GPOne.

In 2009, italianul s-a confruntat cu numeroase critici pentru neimpunerea unor ordine de echipa asupra lui Fabrizio pentru a-l ajuta pe Haga sa obtina titlul, insa este necunoscut daca acest fapt a fost un factor semnificativ al deciziei de retragere.

Via | Visordown

Bookmark and Share
Tradare by Adrian on 07.01.2010
Sunt de moda veche stiu, loialitatea fata de marca, si orice alte considerente legate de imagine. In cadrul unei echipe mai mult ca sigur ca sunt si disensiuni, dar anormal mi se pare sa plece un asemenea calibru de om de la o echipa in cadrul careia a performat in ultimii ani numai in primele doua locuri ale clasamentului, atat ala piloti cat si la constructori. de kko www.tureazaneuronul.wordpress.com
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.