Cauta in stiri

RSS Feed

dakar series

Debut cu dreptul pentru Mani Gyenes in Central Europe Rally

21.04.2008
Foto ©: Thomas Campean

Mani Gyenes a terminat prima proba speciala din Central Europe Rally pe locul 14 in clasamentul general si pe 4 in cel al categoriei 450 cmc.

Ieri dimineata la ora 08:27:00 (ora Ungariei), cel mai bine clasat pilot roman in Raliul Dakar a luat startul in Central Europe Rally cel mai important eveniment din rally-raidul mondial dupa anularea celebrului raid african. Dupa o proba speciala de 63 de km, pe care au fost foarte multe saritori si un sol nisipos asemanator cu cel de pe primele doua probe speciale ale Dakar-ului 2007, Mani Gyenes a reusit sa se claseze pe locul 4 la categoria 450 cmc. Pilotul satmarean a terminat ziua pe locul 14 in clasamentul general fiind la doar 5 minute de liderul Marc Coma.

Mani Gyenes: “A fost o prima proba foarte interesant mi-a placut foarte mult, avand in vedere ca toate aceste saritori sunt mai usor de abordat cu KTM-ul 450 Meca System. Maine (nr. - azi) vom concura in Romania in apropiere de Baia Mare si schimbam solul acesta nisipos cu muntele pe o portiune din traseu urmand din cate am inteles sa intalnim si zapada pe marginea drumului. Practic maine voi concura in apropiere de casa alaturi de Marc Coma si Cyril Desperes ultimii doi castigatori ai Dakar-ului, iar in jurul orei 16:15 vom reveni in Baia Mare unde pe B-dul Unirii va fi instalat parcul de asistenta.”

Sursa | Mani Gyenes Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.