Cauta in stiri

RSS Feed

hard enduro

Doar doi piloti termina Hell’s Gate Enduro!

11.02.2010
Foto ©: hellsgate.it

Dougie Lampkin (Beta) a castigat sambata 6 februarie, a saptea editie a Hell’s Gate, competitie hard enduro organizata de fostul campion Fabio Fasola la Ciocco/Castelvecchio, in partea nordica a Toscanei, Italia. Pe locul doi s-a clasat Graham Jarvis (Sherco), urmat de… nimeni!

Desi se estima ca Hell’s Gate  va avea totusi un numar de zece  finalisti, iata ca doar doi piloti au reusit sa ajunga la finis. Se spune ca diavolul insusi si-ar fi bagat coada, deoarece invincibilul  Taddy Blazusiak a luat o tranta atat de groasa incat motocicleta sa nu a mai putut fi reparata in timp util. Paul Bolton a abandonat inca de dimineata, de altfel din cei 100 initiali, la pranz mai ramasesera doar 46. Motivul nu e greu de ghicit: ploaia.

Desi Jarvis este cel care a ajuns primul la poalele Hell’s Peak, Lampkin a recuperat distanta care-l separa de “compatriot”, urmand apoi o apriga lupta intre trialisti, ajutati si de public. Cele douasprezece titluri de campion mondial ale lui Lampkin l-au ajutat sa scape cu bine de portile infernului!

Pilotii nu vor avea insa prea mult timp de relaxare, pentru ca pe 20 februarie urmeaza The Tough One, considerata drept cea mai dura cursa de enduro extrem din Marea Britanie.  

Desi Hell’s Gate face parte din World Extreme Enduro Championship, acesta isi va intra pe deplin in drepturi in 2011, regulamentul oficial urmand a fi anuntat la Erzberg Rodeo, care se va desfasura in perioada 3-6 iunie.

Via | Dirt Bike Zone

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.